Aston Villa mod Arsenal i Premier League runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa tager den kommende lørdag imod Arsenal i Premier League på Villa Park.

Som nummer 9 har Aston Villa formået at skrabe 36 point sammen for 28 kampe. Med 51 point har Arsenal for 28 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i Premier League.

Aston Villa har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Arsenal i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Aston Villa har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

The Gunners har stået for 2 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Arsenal.

 • Aston Villa scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Aston Villa vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Aston Villa har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Arsenal vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Arsenal har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Aston Villa har har ikke vundet i 17 af 19 seneste hjemmekampe mod Arsenal
 • I 11 ud af 13 seneste Aston Villa hjemmekampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Aston Villa hjemmekampe mod Arsenal var summen af mål under 2.5
 • Aston Villa har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Arsenal
 • Aston Villa har vandt i 3 af 4 seneste kampe mod Arsenal

Form Aston Villa mod Arsenal

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Aston Villa først at banke Southampton med 4-0. Herefter nedlagde de også Leeds med 3-0, inden stimen stoppede mod West Ham, der vandt en 2-1 sejr.

The Gunners i forrygende form.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke Watford med 2-3. Herefter nedlagde de også Leicester med 2-0, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 0-2 sejr.

Aston Villa v Arsenal Indbyrdes historik

Arsenal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Aston Villa går ind til opgøret med en historik mod Arsenal, der siger 3-0-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Arsenal kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 3 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Aston Villa og Arsenal hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Villa Park i vente.

Aston Villa mod Arsenal – Hold øje med…

Hold godt øje med Philippe Coutinho, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Aston Villa. For gæsterne præsterede Bukayo Saka 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.