Aston Villa mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Aston Villa tørner sammen med rivaler Bournemouth i et derby Premier League den kommende lørdag på Villa Park.

Aston Villa er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 35 point til samlingen. Bournemouth har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 18 efter 26 runder.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Aston Villa er noteret for ti sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Bournemouth kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Bournemouth.

  • Aston Villa scorede i deres seneste 11 kampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 15 af de seneste 16 udekampe
  • Bournemouth tabte 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Bournemouth var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Aston Villa mod Bournemouth

Aston Villa er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 1-0 over Everton samt Crystal Palace. Serien blev dog bremset mod West Ham i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Aston Villa vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede ni og lukkede 13 mål ind.

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-4 af Manchester City. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-2 til Arsenal, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Liverpool. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv tre.

Aston Villa vs Bournemouth – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bournemouth. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er blandt de to spillere, som mangler for Aston Villa på lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Aston Villa i Premier League-regi. Med sejre på 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser Bournemouth uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Bournemouth vandt fire af deres foregående seks kampe, mens Aston Villa vandt to sejre i seks opgør. Bournemouth kan spilles til odds 5.00 hos spilselskaberne.

Bournemouth scorede i deres seneste 4 opgør mod Aston Villa i Premier League. Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Aston Villa og Bournemouth.

Aston Villa mod Bournemouth Spiltips

Philip Billing virker til at være i anstændig form for Bournemouth, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Aston Villa, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Ollie Watkins, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Aston Villa vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Bournemouth vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden otte af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Aston Villa på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i tre af Bournemouths seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Bournemouth snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.