Aston Villa mod Brentford i Premier League runde 3 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa tager imod Brentford på Villa Park i runde 3 på lørdag i Premier League. Aston Villa sluttede sidste sæson som nummer 11 med 55 point. De skal i denne runde 3 af den nye sæson i Premier League op imod Brentford. Aston Villa går ind til runde 3 i Premier League med tre point i bagagen og håber at fordoble totalen i den kommende runde.

I en optimal sæson kan Aston Villa måske overraske og spille med om europæiske billetter. En placering i den bedste halvdel af Premier League virker dog i første omgang som den mest realistiske målsætning. 

Med fire point på tavlen for de første to kampe har det været en anstændig åbning på Premier League sæsonen for Brentford, som sigter på at forblive ubesejrede. En sæson med nedrykningskamp må formodes at være på dagsordenen for Brentford, der håber på forbliven i ligaen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa vs Brentford.

  • Aston Villa er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 10 of 12 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe.

Form Aston Villa vs Brentford

Aston Villa jagter ny sejr.

Aston Villa går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Aston Villa i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Chelsea, et 3-2 nederlag mod Watford og senest en 2-0 sejr mod Newcastle.

Brentford inde i god stime.

Brentford går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Brentford i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Swansea, en 2-0 sejr mod Arsenal og senest en kedelig 0-0 kamp med Crystal Palace.

Aston Villa er bookmakernes favorit, men i deres nuværende form lugter 3.60 på oddset på outsiderne fra Brentford som et godt værdi-spil.

Aston Villa v Brentford Indbyrdes historik

Eftersom de to klubber aldrig tidligere har spillet i den bedste række samtidig, er det første gang, at Aston Villa møder Brentford i Premier League.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Danny Ings. Han er topscorer for Aston Villa med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

Brentford krydser til gengæld fingre for, at Sergi Canos kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.