Aston Villa mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brentford står overfor Aston Villa den kommende lørdag i et Premier League møde på Villa Park.

Aston Villa går ind til runde 32 som nummer 4 i Premier League tabellen med 59 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har Brentford samlet 28 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Aston Villa fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Brentford bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Aston Villa har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 19 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.9 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Brentford er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 19 mål, mens Brentford præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.9 mål pr. kamp.

Aston Villa har vundet 18 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i Premier League.

Brentford kigger på syv sejre, samt syv uafgjorte såvel som 17 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i 36 af deres seneste 37 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 30 af deres seneste 32 hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • 7 af Aston Villa’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 7 af Aston Villa’s seneste 9 kampe i Premier League havde over 2.5 mål
  • I 14 af de seneste 16 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Brentford har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Brentford i 21 af de seneste 22 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 19 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Brentford har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe

Form Aston Villa mod Brentford

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod West Ham, før de sejrede 2-0 mod Wolverhampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 4-1 nederlag mod Manchester City. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede 11 og indkasserede 13 mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Brentford, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod Burnley, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Manchester United. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod Brighton. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv otte.

Aston Villa noterede sig 26 point efter otte sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 28 mål, men indkasserede også 12 selv. Brentford opnåede nul sejre og to point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 24 ind.

Aston Villa vs Brentford – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende lørdag.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Brentford med på Villa Park.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Aston Villa.

Joshua Dasilva, Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade og Rico Henry bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Brentford – indbyrdes historik

Aston Villa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Brentford. I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 1-2 kamp, der blev spillet på Villa Park den 17 december 2023. Aston Villa går til kampen mod Brentford med en 2-2-1 statistik for deres seneste fem møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

Aston Villa scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Brentford i Premier League. I fire af de tidligere fem kampe mellem Aston Villa og Brentford scorede begge hold.

Aston Villa mod Brentford Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Ollie Watkins, der er oppe på flotte 16 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med tre mål i hans seneste seks kampe, og Aston Villa håber, at han finder den form frem igen mod Brentford. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ollie Watkins til at finde vej til netmaskerne her.

Aston Villa var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også fire nederlag i denne serie. Brentford sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led ni nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Aston Villa på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af Brentfords seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Brentford snittede en mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.