Aston Villa mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Aston Villa tager imod Brentford på Villa Park på søndag.

Aston Villa er nummer 17 i tabellen med 9 point efter 11 kampe, mens Brentford rangerer som nummer 10 med 14 point efter 11 kampe.

Aston Villa fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Brentford bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Aston Villa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 7 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brentford har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Aston Villa har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 6 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Brentford har indtil videre præsteret 3 sejre og 5 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Brentford.

  • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 kampe
  • Aston Villa har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Aston Villa scorede i 8 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Brentford scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Brentford har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Brentford har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste udekampe

Form Aston Villa mod Brentford

Aston Villa har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Nottingham F., hvorefter de mod Chelsea tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fulham, der vandt 3-0. Aston Villa opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede5 og lukkede 6 mål ind.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Newcastle gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 5-1. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Brighton, inden de senest spillede 0-0 mod Chelsea. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Brentford kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Brentford kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv 9.

Brentford noterede sig 5 point efter 1 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 8 mål, men indkasserede også 5 selv.

Aston Villa vs Brentford – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Brentford.

Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Brentford med på Villa Park.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Aston Villa.

Aaron Hickey, Thomas Strakosha, Pontus Jansson og Christian Nørgaard bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brentford, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Brentford – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brentford med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Aston Villa vandt 0 af deres foregående 8 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.65 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 2 kampe mellem Aston Villa og Brentford.

Aston Villa mod Brentford Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Ashley Young ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brentford sætter deres lid til, at Ivan Toney kan vise tænder igen efter 6 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Aston Villa høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Aston Villa vandt kun beskedne 2 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede 3 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Brentford snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Aston Villas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Brentford spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål undervejs i processen.