Steven Gerrard debuterer som Premier League-manager hos Aston Villa

Aston Villa har fordel af hjemmebane på Villa Park, når Brighton kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Aston Villa er placeret som nummer 16 i tabellen med 10 point efter 11 kampe. Brighton ligger på en placering som nummer 7 i stillingen med 17 point ovenpå deres 11 opgør. 

Aston Villa har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Brighton i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet. Det er desuden Steven Gerrards første kamp i spidsen for Aston Villa. Et spændende nyt kapitel for både klubben og den tidligere Liverpool-kaptajn.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. Hvad målscoring angår, er 

The Seagulls ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Brighton.

  • Aston Villa har tabt i de seneste 5 kampe i træk;
  • Aston Villa har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Brighton ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Brighton ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Brighton er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Aston Villa mod Brighton

Aston Villa er igen havnet i problemer.

The Villans vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Arsenal, før West Ham satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Southampton, der satte sig igennem med 1-0.

Brighton drømmer om at stoppe ringe stime.

Aston Villa ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Brighton på udkig efter en sejr. Mod Leicester spillede de 2-2, før de også delte point med Liverpool i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Newcastle.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Brighton stadig af en smule mere værdi på oddset end Aston Villa. Bookmakerne giver Aston Villa40% chance for at tage tre point mod Brighton. Det svarer til, at man får 2.50 på oddset for sejr til Aston Villa, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Brighton betaler dig pengene 2.90 gange igen på oddset.

Aston Villa v Brighton Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Aston Villa senest mødte Brighton på The American Express Community Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Aston Villa møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-1 for deres seneste 4 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Hold øje med Danny Ings når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Aston Villa, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Neal Maupay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Seagulls, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.