Aston Villa mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Aston Villa ankommer til Villa Park på lørdag for at udfordre Brighton i Brighton, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Brighton er nummer 6 i tabellen med 12 point efter seks kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 3 med 15 point efter seks kampe.

Aston Villa er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Villa Park Brighton.

Brighton har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Aston Villa ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de 16 mål ind, eller 1.6 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent nul gange.

Brighton har vundet fire sejre, mens de har spillet nul uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Brighton.

Aston Villa har indtil videre præsteret fem sejre og nul uafgjorte samt en nederlag i Brighton. Aston Villas seneste 6 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 18 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Aston Villa’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa var i vandt de seneste 4 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Brighton scorede i deres seneste 30 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 23 udekampe
  • I 14 af de seneste 15 kampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 Brighton kampe, har summen af mål været over 3.5
  • 9 af Brighton’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål

Form Aston Villa mod Brighton

Det er alt eller intet for Aston Villa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-2 nederlag mod Legia Warszawa, hvortil de svarede igen mod Chelsea i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-1 mod Everton. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 15 gange, mens de indkasserede tre mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Brighton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod AEK Athen tabte de 2-3, hvorefter de vandt 3-1 over Bournemouth. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Chelsea. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 11 mål.

Aston Villa vs Brighton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brighton.

Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de fire spillere, som mangler for Aston Villa på lørdag.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Aston Villa.

James Milner, Pascal Gross og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Brighton – indbyrdes historik

Aston Villa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Brighton. Aston Villa vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Aston Villa plejer at være ok med at møde Brighton, som de har besejret fem gange i deres seneste otte kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Villa Park.

Aston Villa scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Brighton i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste otte kampe mellem Aston Villa og Brighton.

Aston Villa mod Brighton Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Leon Bailey, der viser god form for Aston Villa. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Brighton.Gæsterne krydser fingre for Evan Ferguson til at score igen efter fire Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Aston Villa var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. Brighton sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. Aston Villa satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 Premier League kampe. Gæsterne fra Brighton vandt seks af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Brighton snittede 0.77 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Aston Villas forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Brighton formåede at score 2.2 mål i gennemsnit.