Tredjepladsen på spil for Chelsea mod fritspillende Villa

Aston Villa byder velkommen til Chelsea i Premier League den kommende søndag på Villa Park. Med en placering som nummer 11 i tabellen har The Villans samlet 52 point efter 37 kampe. På 67 point befinder Chelsea sig rangeret som nummer 3 for lige så mange kampe.

Aston Villa drømmer om mere.

The Villans har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Aston Villa delte point i en 0-0 uafgjort kamp mod Everton, hvorefter de noterede et 3-2 nederlag mod Crystal Palace mens den seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Tottenham.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe for The Villans. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende hjemmekamp .

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Chelsea har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Deres seneste tre kampe gav først Chelsea et 1-0 nederlag mod Arsenal, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Leicester, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 2-1 sejr mod Leicester.

Chelsea virker brandvarme på udebane og med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden marts vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Aston Villa vs Chelsea h2h

Gode chancer for mål

Sidste gang The Villans spillede imod Chelsea var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Stamford Bridge sluttede 1-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Blues plejer at være glade for at møde Aston Villa, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

Stats and facts for Aston Villa and Chelsea.

  • Aston VillaAston Villa ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Aston VillaAston Villa har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Aston VillaI 8 of 10 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston VillaAston Villa har scoret i seneste 9 af 11 kampe.
  • ChelseaChelsea har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • ChelseaChelsea er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • ChelseaChelsea har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • ChelseaChelsea har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Villans giver 6.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.33 retur, mens Chelsea giver 1.47 på oddset.