Aston Villa mod Chelsea i Premier League runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når The Villans byder Chelsea op til dans på søndag på Villa Park stadion.

The Villans lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Premier League med 22 point for deres første 17 kampe. Differencen til Chelsea er 16 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 18 kampe.

Chelsea er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Villans, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 9 gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Chelsea.

 • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 kampe
 • Chelsea har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste kampe
 • Chelsea scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Chelsea i 6 af de seneste 7 kampe
 • Chelsea har ikke vundet deres seneste 3 udekampe
 • Aston Villa har scoret imod i 20 af de senest 22 kampe mod Chelsea
 • I 11 ud af 12 seneste Aston Villa kampe mod Chelsea var antallet af mål under 3.5
 • Aston Villa har har ikke vundet i 12 af 14 seneste kampe mod Chelsea
 • I 6 ud af 7 seneste Aston Villa hjemmekampe mod Chelsea var antallet af mål over 2.5
 • Aston Villa har tabte i 7 af 9 seneste kampe mod Chelsea

Form Aston Villa mod Chelsea

Aston Villa fortsætter pointhøsten.

Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leicester med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Norwich.

Chelsea håber på yderligere point til samlingen.

Chelsea ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Everton. Herefter var de oppe imod Wolves i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Brentford, som blev nedlagt med 0-2.

 

Aston Villa v Chelsea Indbyrdes historik

Aston Villa tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Chelsea noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Villans sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Bookmakerne har Chelsea som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 5.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Aston Villa 18% chance for at banke The Blues. En pointdeling betaler 3.85 i gevinst på oddset, hvor imod Chelsea udbetaler 1.65 i gevinst på oddset for en sejr. Aston Villa møder Chelsea med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Aston Villa og Chelsea bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Aston Villa og Chelsea ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Villa Park.

Hold øje med…

Hold øje med Ollie Watkins når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Aston Villa, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Mason Mount har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Chelsea, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.