Aston Villa mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa skal op imod Chelsea på Villa Park på søndag i en spændende Premier League duel.

Aston Villa er nummer 16 i tabellen med 9 point efter 9 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 4 med 16 point efter 8 kampe.

Chelsea er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster Villa Park Premier League.

Det er ikke sådan, at Aston Villa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Aston Villa har vundet 2 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Chelsea har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 8 kampe, hvori de noterede sig 5 sejre og 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Chelsea.

  • Der er scoret imod Aston Villa i 10 af de seneste 12 kampe
  • Aston Villa scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Aston Villa har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Chelsea vandt deres seneste 3 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 8 af de seneste 10 kampe

Form Aston Villa mod Chelsea

Aston Villa ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Southampton med 1-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Leeds. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Nottingham F.. Aston Villa opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag, mens de scorede6 og lukkede 5 mål ind.

Chelsea har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Milan nedlagt 3-0, hvorpå Wolverhampton blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over AC Milan, der blev slået med 0-2. Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson. Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 0 uafgjort og led 3 nederlag. De scorede 7 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Chelsea vandt 3 af deres seneste 3 opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i Premier League. De scorede 8 og indkasserede selv 4 mål, hvilket samlet indbragte 9 point.

Aston Villa vs Chelsea – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 5 fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Chelsea.

Leon Bailey, Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara og Diego Carlos er blandt de 5 spillere, som mangler for Aston Villa den kommende søndag.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Aston Villa.

Hakim Ziyech, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Med sejre på 3-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser Chelsea uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Chelsea går ind til kampen mod Aston Villa med en 8-1-1 fordel og der er odds 1.80 på, at Chelsea vinder endnu en sejr.

Chelsea scorede i deres seneste 10 opgør mod Aston Villa i Premier League. Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Chelsea.

Aston Villa mod Chelsea Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Ashley Young ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Chelsea sætter deres lid til, at Raheem Sterling kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Aston Villa vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Chelsea vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 0 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Aston Villa præsterede 3 sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Villa Park.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Aston Villa formåede at score 0.7 mål i snit, hvorimod Chelsea snittede 2.3 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 6 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Aston Villas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Chelsea spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.