Aston Villa mod Crystal Palace i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Både Aston Villa og Crystal Palace går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Villa Park.

Efter 35 kampe afviklet er Aston Villa placeret nummer 11 i stillingen med 43 point. Der er 1 points forskel til Crystal Palace, der som nummer 10 har samlet 44 point sammen.

Motivationen bør være på plads hos Aston Villa, som kan overhale Crystal Palace i stillingen den kommende søndag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Villa Park.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Crystal Palace.

 • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Aston Villa har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i 5 af de seneste 7 kampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 12 af de seneste 14 udekampe
 • Crystal Palace har ikke tabt deres seneste 3 kampe
 • Crystal Palace tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • I 12 ud af 13 seneste Aston Villa kampe mod Crystal Palace var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 6 Aston Villa hjemmekampe mod Crystal Palace var summen af mål under 3.5
 • I 5 ud af 6 seneste Aston Villa hjemmekampe mod Crystal Palace var antallet af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Aston Villa kampe mod Crystal Palace var summen af mål over 2.5
 • Aston Villa har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Crystal Palace

Form Aston Villa mod Crystal Palace

Aston Villa fortsat skidt kørende.

I deres seneste tre kampe formåede Aston Villa først at banke Norwich med 2-0. Herefter nedlagde de også Burnley med 3-1, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 2-1 sejr.

Crystal Palace drømmer om mere.

Crystal Palace er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Leeds, før de bankede Southampton med 1-2. Senest blev Watford nedlagt i en 1-0 sejr.

Aston Villa kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Crystal Palace. Jacob Ramsey, Leon Bailey og Kortney Hause er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Crystal Palace med på Villa Park. Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Aston Villa. Vicente Guaita, Marc Guehi og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Villa Park.

Aston Villa v Crystal Palace Indbyrdes historik

Aston Villa havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i noviembre 2021 i Premier League. Aston Villa møder Crystal Palace med en historik imellem klubberne, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Crystal Palace. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Aston Villa og Crystal Palace ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Villa Park.

Aston Villa mod Crystal Palace – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Ollie Watkins viser rigtig god form med 3 mål i seks kampe og Aston Villa bør bringe ham i spil mod Crystal Palace. Sidstnævnte ankommer med Wilfried Zaha, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.