Everton på udkig efter femtepladsen når de går op imod Aston Villa

Begge parter går ind til kampen på torsdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. The Villans ligger nummer 11 i stillingen med 48 point efter 34 kampe. 7 point foran efter 34 kampe finder man Everton på en placering som nummer 8.

Everton skal bruge en sejr for at ryge op i top 6, når de møder Aston Villa den kommende torsdag i Premier League.

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

The Villans har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I Aston Villas 3 sidste kampe har de været igennem en 2-2 uafgjort mod West Brom,
dernæst fulgte en 2-1 sejr mod Everton, mens de senest tabte 3-1 til Manchester United.

Aston Villa har hjemme bare formået at tage 5 point ud af 18 mulige siden marts på Villa Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Everton drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Everton igennem de seneste ugers kampe. Everton seneste 3 kampe byder på en 1-0 sejr mod Arsenal, et 2-1 nederlag mod Aston Villa og senest en 1-0 sejr mod West Ham .

Det kan måske undre en lille smule at se Everton vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 4 sejre i de seneste 6 ude kampe siden februar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Aston Villa vs The Toffees h2h

Gode chancer for mål

Aston Villa vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Goodison Park i maj 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sejr til Everton var oftest det mest profitable spil på oddset mod Aston Villa, idet førstnævnte kan fremvise en 5-2-3 historik.

Stats and facts for Aston Villa and Everton.

  • Aston Villa ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 6 seneste Aston Villa kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Everton er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Everton har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 seneste Everton udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5.