Aston Villa mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa tager på hjemmebanen Villa Park imod Everton, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Aston Villa kom ud af deres premierekamp uden noget at fremvise, udover en lang næse, og det skal revancheres i den kommende kamp.

Everton gik tomhændede fra deres premierekamp i Premier League-sæsonen og de har uden tvivl til hensigt at rette op på det.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Everton præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Aston Villa har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • 17 af Aston Villa’s seneste 19 kampe havde under 3.5 mål
  • Aston Villa har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Everton har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 3 Everton kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 3 Everton udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 7 Everton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Everton har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe

Form Aston Villa mod Everton

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Liverpool, før de sejrede 2-1 mod Brighton. Desværre blev sejren fulgt op af et 5-1 nederlag mod Newcastle. Aston Villa går ind til sæsonen med målet at konkurrere om pladserne i den øvre tredjedel af tabellen, og på papiret er de også stærke nok til at afslutte i toppen af tabellen. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 13 gange, mens de indkasserede to mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Everton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Wolverhampton, før de sejrede 1-0 mod Bournemouth. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Fulham. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Everton, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort fire gange og led en nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv ti.

Aston Villa vs Everton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Everton. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

John McGinn, Kortney Hause og Diego Carlos er blandt de tre spillere, som mangler for Aston Villa den kommende søndag.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Aston Villa.

Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane og James Garner bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Everton – indbyrdes historik

Aston Villa har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Everton i Premier League-regi. Aston Villa vandt 0-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. Aston Villa plejer at være ok med at møde Everton, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Villa Park.

Aston Villa scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Everton i Premier League. Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Aston Villa og Everton.

Aston Villa mod Everton Spiltips

Douglas Luiz har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Aston Villa satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Everton kigger til gengæld mod Abdoulaye Doucoure i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i Premier League.

Aston Villa høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Everton sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt en nederlag. Aston Villa har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i to af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af Evertons seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål fem gange.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens Everton landede et snit på en mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.