Aston Villa mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Fulham kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Aston Villa går ind til runde 12 som nummer 5 i Premier League tabellen med 22 point på kontoen. Med 11 runder bag dem har Fulham samlet 12 point, hvilket giver dem en placering som nummer 15 i stillingen.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne otte gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Aston Villa har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 11 kampe, hvori de noterede sig syv sejre og tre nederlag i Premier League.

Fulham kigger på tre sejre, samt tre uafgjorte såvel som fem nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 23 hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 16 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • 11 af Aston Villa’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Fulham i 11 af de seneste 13 kampe
  • 7 af Fulham’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 7 af de seneste 9 udekampe
  • 3 af Fulham’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål

Form Aston Villa mod Fulham

Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Luton med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Nottingham Forrest. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over AZ Alkmaar. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 22 gange, mens de indkasserede fem mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Brighton, før de sejrede 1-3 mod Ipswich. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Manchester United. Fulham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Aston Villa scorede 18 mål og indkasserede syv i deres seneste syv kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 16 point og fem sejre. Fulham opnåede nul sejre og en point i de seneste tre kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Aston Villa vs Fulham – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fem fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Fulham.

Jacob Ramsey, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de fem spillere, som mangler for Aston Villa den kommende søndag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Aston Villa. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Calvin Bassey i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Issa Diop, Kenny Tete, Adama Traore og Tosin Adarabioyo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fulham, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Fulham – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Villa Park den 25 april 2023. Aston Villa går til kampen mod Fulham med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Aston Villa og Fulham blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Aston Villa og Fulham.

Aston Villa mod Fulham Spiltips

Ollie Watkins har været stærk for Aston Villa i den senere tid med fem mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Fulham håber, at Willian kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Aston Villa høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led en nederlag i denne serie. Fulham sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Aston Villa på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Fulhams seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Aston Villa har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Fulham et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.