Aston Villa mod Leeds i Premier League runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa byder velkommen til Leeds i Premier League den kommende onsdag på Villa Park.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Aston Villa samlet 26 point efter 21 kampe. På 22 point befinder Leeds sig rangeret som nummer 15 for 21 afviklede kampe.

Både Aston Villa og Leeds har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Leeds ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 22 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Leeds.

  • Aston Villa scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i 19 af de seneste 20 udekampe
  • Leeds har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Leeds tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I 11 ud af 12 seneste Aston Villa kampe mod Leeds var antallet af mål under 3.5
  • I 6 ud af 8 seneste Aston Villa kampe mod Leeds var antallet af mål under 2.5
  • Aston Villa har har ikke vundet i 7 af 9 seneste kampe mod Leeds
  • Aston Villa har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Leeds

Form Aston Villa mod Leeds

Aston Villa drømmer om at stoppe ringe stime.

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Manchester United, hvorefter de opnåede 2-2 mod Manchester United. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Everton.

Leeds drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er alt eller intet for Leeds i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 2-0 nederlag mod West Ham, hvortil de svarede igen mod West Ham i en 2-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Newcastle.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Aston Villa er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Leeds giver dig netop nu 3.75 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 27% chance for at slå Aston Villa. Ønsker du at placere dine indsatser på Aston Villa, kan de spilles til 1.90 på oddset.

Aston Villa v Leeds Indbyrdes historik

Aston Villa havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i februari 2021 i Premier League. Aston Villa møder Leeds med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Leeds. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Aston Villa og Leeds ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Villa Park.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ollie Watkins. Han har vist flaget for Aston Villa med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Leeds har til gengæld forhåbninger om, at Raphinha kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.