Aston Villa mod Leeds – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Villa Park den kommende fredag er en duel imellem hjemmeholdet Aston Villa og gæsterne fra Leeds.

Aston Villa er placeret som nummer 11 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 22 point til samlingen. Leeds har opnået 17 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 17 runder.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Leeds er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Leeds præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for seks sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Leeds kigger på fire sejre, samt fem uafgjorte såvel som otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Leeds.

  • Aston Villa scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 4 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Leeds har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leeds i 17 af de seneste 19 kampe
  • 9 af Leeds’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Leeds i 13 af de seneste 14 udekampe
  • Leeds har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Aston Villa mod Leeds

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Aston Villa i øjeblikket. Mod Tottenham satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Wolverhampton. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Stevenage. Aston Villa vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede timål, men lukkede også syv ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Leeds på udkig efter en sejr. Mod Newcastle spillede de 0-0, før de også delte point med West Ham i en 2-2 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 2-2 mod Cardiff. Leeds kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv otte.

Aston Villa vs Leeds – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Leeds. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Leeds med på Villa Park.

I værste fald må Leeds finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Leeds-truppen, er Tyler Adams i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Adam Forshaw, Patrick Bamford, Luis Sinisterra og Stuart Dallas, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Leeds – indbyrdes historik

Leeds har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Aston Villa og Leeds senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Villa Park. Bookmakerne har Aston Villa som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.91, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Aston Villa52% chance for at banke Leeds. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Leeds udbetaler 4.00 i gevinst på oddset for en sejr. Aston Villa vandt fire af deres foregående ti kampe mod Leeds, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Aston Villa og Leeds har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end otte af de seneste ti matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Aston Villa mod Leeds Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Danny Ings viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Aston Villa bør bringe ham i spil mod Leeds. Sidstnævnte ankommer med Rodrigo, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.

Aston Villa vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Leeds vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park, præsterede Aston Villa at score kampens første kasse fem gange. Gæsterne præsterede noget lignende i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Aston Villa har et gennemsnit på en mål i de opgør, har Leeds et snit på en mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst otte gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.