Aston Villa mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Aston Villa tager imod Leicester City på Villa Park den kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er ti point og tre pladser.

Aston Villa har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Leicester City er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Leicester City præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

Leicester City har indtil videre præsteret fem sejre og tre uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Leicester City.

  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • 7 af Aston Villa’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 6 af Aston Villa’s seneste 8 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 15 af Leicester’s seneste 17 kampe havde under 3.5 mål
  • Leicester scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • I de seneste 7 Leicester udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Leicester var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 Leicester udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Aston Villa mod Leicester City

Aston Villa har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Stevenage. De svarede stærkt igen mod Leeds, som blev slået 2-1, før de sejrede 0-1 over Southampton. Aston Villa vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 11mål, men lukkede også otte ind.

Leicester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Nottingham Forest, hvorefter de opnåede 2-2 mod Brighton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Walsall. Leicester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Aston Villa vs Leicester City – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Leicester City. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Leicester City med på Villa Park.

Leicester City må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele to har skavanker af varierende art.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester City, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Leicester City – indbyrdes historik

Hverken Aston Villa eller Leicester City formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Aston Villa som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.95, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Aston Villa51% chance for at banke Leicester City. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Leicester City udbetaler 3.75 i gevinst på oddset for en sejr. Leicester City synes at have et godt øje til Aston Villa, som de har slået fem gange i deres seneste ti encounters. Bookmakerne har odds 3.75 på Leicester City til at vinde igen.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Leicester City fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Aston Villa mod Leicester City Spiltips

Harvey Barnes virker til at være i anstændig form for Leicester City, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Aston Villa, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Danny Ings, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Aston Villa vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Leicester City vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Leicester City var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Aston Villa presterte en mål i gjennomsnitt, mens Leicester City presterte 1.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.