Gerrard udfordrer Rodgers når Villa tager imod Leicester

Både Aston Villa og Leicester går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Villa Park.

Efter 14 kampe afviklet er Aston Villa placeret nummer 13 i stillingen med 16 point. Der er 3 points forskel til Leicester, der som nummer 8 har samlet 19 point sammen.

The Foxes er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Aston Villa, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Villans ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

The Foxes kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 19 mål imod. Det giver et snit på 1.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Leicester.

  • Aston Villa har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 6 af 8 kampe.
  • Leicester er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 13 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i de seneste 14 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 14 udebane kampe i træk.

Form Aston Villa mod Leicester

Aston Villa drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Foxes igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe formåede Aston Villa først at banke Brighton med 2-0. Herefter nedlagde de også Crystal Palace med 2-1, inden stimen stoppede mod Manchester City, der vandt en 2-1 sejr.

The Foxes håber på yderligere point til samlingen.

Leicester er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 4-2 over Legia Warszawa samt Watford. Serien blev dog bremset mod Southampton i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.
 

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Aston Villa40% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 2.48 på oddset for sejr til Aston Villa, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Leicester betaler dig pengene 2.75 gange igen på oddset.

Aston Villa v Leicester Indbyrdes historik

Aston Villa trak det korteste strå, da The Foxes vandt en 2-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Aston Villa noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har Aston Villa som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.48, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Aston Villa 40% chance for at banke The Foxes. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Leicester udbetaler 2.75 i gevinst på oddset for en sejr. Aston Villa møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Leicester har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 15 fortæller os, hvor Aston Villa og Leicester ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Villa Park.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Ollie Watkins. Han har vist flaget for Aston Villa med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

The Foxes har til gengæld forhåbninger om, at Jamie Vardy kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.