Klopps trætte spillere kan få problemer i Birmingham

SENESTE NYT! ASTON VILLA ER RAMT AF COVID-19 UDBRUD, SÅ ENTEN SPILLES KAMPEN IKKE, ELLER VILLA STILLER MED UNGDOMS-HOLD.

Der spilles som andetsteds nævnt på disse sider to aftenkampe denne fredag i den engelske FA Cup. En i Wolverhampton og så denne her hos Aston Villa. Her er der revanche på spil for gæsterne, hvilket trods alt ikke er ofte, Liverpool FC kan sige dét i disse tider. Hjemmeholdet giver 3.65 for en sejr på oddset. Gevinst til The Reds kan til gengæld spilles til 1.83 på oddset i en kamp, hvor dommer Chris Pawson fløjter kick off kl. 20.45.

Hjemmeholdet er i prægtig form og er milevidt fra at blive involveret i nedrykningskampen, som de var helt frem til sidste runde i sæson. I en meget jævnbyrdig kamp om placeringerne i toppen af tabellen indtager Aston Villa en placering som nummer otte. Der er to sejre i fem kampe og blot ét nederlag, ude mod Manchester United. Et acceptabelt udbytte.

Arsenals form er bestemt ikke prangende. Det vil sige, den er faktisk præcis magen til Aston Villas. To sejre og ét nederlag i de seneste fem runder. Der stilles bare langt større forventninger til Liverpool. En identisk formkurve med dette udseende med The Villains er ikke godkendt for Klopp og co. Liverpool husker desuden med gru tilbage på den absurde off day de havde, da de gæstede Villa Park i oktober og tabte med historiske 7-2!

Liverpool er langt fra i besiddelse af så god en indbyrdes historik mod Aston Villa, som man umiddelbart kunne forestille sig. Af de seneste 10 opgør sluttede blot fem med sejr til de rødblusede. Til gengæld sluttede fire med sejr til The Villains. Meget få hold har i Premier League en så pæn historik mod Liverpool i disse år. Syv af de 10 seneste møder havde over 2.5 mål, og fem af dem havde scoringer af begge hold.

Aston Villa vandt 7-2 over Liverpool i oktober. Tilbage i 2015 spillede de også hjemmekamp mod Pool i FA Cup’en. Dengang sejrede de 2-1. Liverpool-truppen ser grundigt brugt ud, og Jürgen Klopp kan blive nødt til at rotere godt og grundigt. Der er større prioriteter end succes i FA Cup’en, som tyskerne har en skidt historik i allerede. Vi ser klart størst værdi i at jagte hjemmesejren med lidt gardering.

Flere interessante tips