Aston Villa mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Liverpool kommer forbi den kommende mandag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

På en tredjeplads i tabellen har Liverpool opnået 78 point på de første 36 afviklede runder. Aston Villa samlede 67 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i Premier League stillingen af sig.

Aston Villa har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 18 mål. Det er lig med 1.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Liverpool har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Aston Villa er noteret for 20 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til ni nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool kigger på 23 sejre, samt ni uafgjorte såvel som fire nederlag i Premier League. Liverpool indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i 39 af deres seneste 40 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 30 af deres seneste 31 hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i Premier League
  • 10 af Aston Villa’s seneste 11 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Liverpool scorede i 34 af deres seneste 35 udekampe
  • Liverpool scorede i 20 af deres seneste 21 udekampe i Premier League
  • Liverpool scorede i 15 af deres seneste 17 kampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Liverpool i 12 af de seneste 13 kampe i Premier League

Form Aston Villa mod Liverpool

Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-4 af Olympiacos, før Brighton satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Olympiacos, der satte sig igennem med 2-0. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 14 og indkasserede 12 mål.

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Everton, hvorefter de opnåede 2-2 mod West Ham. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 4-2 i opgøret mod Tottenham. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Aston Villa vandt syv kampe, scorede 25 mål og indkasserede 32 i deres foregående 17 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 24 point. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Liverpool sig 15 point og fire sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede 18 gange.

Aston Villa vs Liverpool – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Liverpool den kommende mandag.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de seks spillere, som mangler for Aston Villa på mandag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Alisson Becker, Thiago Alcántara, Dominik Szoboszlai, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold, Ben Doak, Joel Matip og Stefan Bajcetic, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Liverpool – indbyrdes historik

Aston Villa har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne Liverpool. I det seneste opgør mellem disse to løb Liverpool med de tre point i en 3-0 kamp, der blev spillet på Villa Park den 3 september 2023. Udeholdet Liverpool rejser til kampen mod Aston Villa med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Liverpool scorede i deres seneste 12 opgør mod Aston Villa i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Aston Villa og Liverpool. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Aston Villa mod Liverpool Spiltips

Mohamed Salah scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog 18 i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Liverpool kommer på besøg hos Aston Villa.

Aston Villa vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Liverpool vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Aston Villa på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Liverpools seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Liverpool snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.