Aston Villa mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa agerer værter på Villa Park for gæsterne fra Liverpool til et opgør i Premier League den kommende mandag.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Liverpool er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Liverpool præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Aston Villa er noteret for 5 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 7 nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool kigger på 6 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Liverpool.

  • I de seneste 7 Aston Villa kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 10 af Aston Villa’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • 5 af Aston Villa’s seneste 6 kampe havde over 3.5 mål
  • Aston Villa scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Liverpool har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • Liverpool vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Liverpool var i vandt de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • 7 af Liverpool’s seneste 9 udekampe havde over 2.5 mål

Form Aston Villa mod Liverpool

Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Manchester United med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-2 mod Manchester United. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Brighton. I en sæson hvor alt falder rigtigt ud, vil Aston Villa måske kunne opnå en placering i den øvre tredjedel af tabellen, men lige nu er de på rette vej mod en nydelig placering i midten. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 9 og indkasserede 5 mål.

Liverpool har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Derby, før de sejrede 3-1 mod Southampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Manchester City. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Aston Villa vs Liverpool – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Liverpool. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Philippe Coutinho og Diego Carlos er blandt de 2 spillere, som mangler for Aston Villa på mandag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som James Milner, Curtis Jones, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Aston Villa går til kampen mod Liverpool med en 2-0-8 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Liverpool scorede i deres seneste 9 opgør mod Aston Villa i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Liverpool var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Aston Villa mod Liverpool Spiltips

Danny Ings har 4 mål i seks Premier League kampe for Aston Villa, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liverpool. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohamed Salah, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Aston Villa høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 5 nederlag. Liverpool scorede kampens første mål beskedne 2 gange i deres seneste 10 udekampe. Aston Villa var først på pletten i 6 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Liverpool snittede 2.2 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af Aston Villas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.