Manchester City skal svare igen på pokalskuffelse mod Villa

The Sky Blues ligner et hold på vej mod tre point i deres kommende kamp på Villa Park. Formen er god, mens formkurven hos Aston Villa ikke indikerer, at en overraskelse kan være under opsejling. Som nummer 11 i stillingen har Aston Villa indsamlet 44 point efter 30 kampe. Med 74 point har Manchester City for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 1.

Aston Villa fortsat skidt kørende.

The Villans ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Deres seneste tre kampe gav først Aston Villa et 2-0 nederlag mod Tottenham, herefter fulgte en 3-1 sejr mod Fulham, mens de i den seneste kamp led et 2-1 udebane nederlag mod Liverpool.

Efter en serie af elendige præstationer på eget græs i denne sæson – 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Aston Villa passe på ikke at blive massakreret den kommende onsdag.

The Sky Blues inde i god stime.

The Citizens måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Premier League. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. Deres seneste tre kampe gav først Manchester City et 2-1 nederlag mod Leeds, herefter fulgte en 2-1 sejr mod B. Dortmund i Champions League, mens de i den seneste kamp blev besejret 1-0 af Chelsea.

Manchester City har leveret solide præstationer på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende onsdag.

The Villans vs The Citizens h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Manchester City vandt 2-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i januar 2021 i Premier League. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. The Sky Blues plejer at være glade for at møde The Villans, og tog sig kærligt af alle tre point 8 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • I 5 of 7 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.
  • Manchester City har vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 9 af 10 udebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 22 af 24 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Aston Villa giver 8.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.75 retur, mens The Citizens giver 1.33 på oddset.