Alle gode gange tre for Gerrards Aston Villa mod Manchester City

Manchester City skal teste formen af mod The Villans på onsdag, når de mødes i Premier League på Villa Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden. Aston Villa lægger beslag på placeringen som nummer 13 i Premier League med 16 point for deres første 13 kampe. Differencen til Manchester City er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 13 kampe. The Sky Blues er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Aston Villa, når de to rivaler skal op imod hinanden på onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. The Citizens kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Manchester City.

  • Aston Villa har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Manchester City har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester City er ubesejret i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Manchester City har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Manchester City har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.

Form Aston Villa mod Manchester City

Aston Villa drømmer om at stoppe ringe stime.

Aston Villa går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Aston Villa har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Southampton. De svarede stærkt igen mod Brighton, som blev slået 2-0, før de sejrede 2-1 over Crystal Palace.

Manchester City i fantastisk form.

Aston Villa ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 3-0, hvorpå Paris SG blev fejet til side med 2-1. Senest gik formen ud over West Ham, der blev slået med 2-1.

Med The Sky Blues i rigtig god form i de senere uger, hvor Aston Villa ikke har leveret overbevisende, er et spil på The Sky Blues det oplagte valg. Bookmakerne giver Aston Villa 14% chance for at tage tre point mod Manchester City. Det svarer til, at man får 7.00 på oddset for sejr til The Villans, mens uafgjort giver 4.55 gange igen. En væddemål på en udesejr til Manchester City betaler dig pengene 1.45 gange igen på oddset.

Aston Villa v Manchester City Indbyrdes historik

The Sky Blues vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Villa Park i april 2021 i Premier League. Bookmakerne har Aston Villa som favoritter til sejren i dette opgør. Aston Villa møder Manchester City med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Sky Blues har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Aston Villa og Manchester City hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 14. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Villa Park i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i John McGinn. Han har vist flaget for Aston Villa med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Manchester City har til gengæld forhåbninger om, at Bernardo Silva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.