Aston Villa mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Aston Villa byder Manchester City op til dans den kommende onsdag på Villa Park stadion.

Aston Villa er nummer 4 i tabellen med 29 point efter 14 kampe, mens Manchester City rangerer som nummer 3 med 30 point efter 14 kampe.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Aston Villa på hårdt arbejde på onsdag. Manchester City er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Aston Villa i Premier League-tabellen.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

Aston Villa er noteret for ni sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Manchester City kigger på ni sejre, samt tre uafgjorte såvel som to nederlag i Premier League. Manchester City tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 25 hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • 13 af Aston Villa’s seneste 14 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Aston Villa har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • 10 af Manchester City’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Manchester City’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Manchester City i 12 af de seneste 14 udekampe

Form Aston Villa mod Manchester City

Aston Villa er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 2-1 over Tottenham samt Legia Warszawa. Serien blev dog bremset mod Bournemouth i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 23 gange, mens de indkasserede fem mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Manchester City går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Liverpool, før de nedlage RB Leipzig med 3-2. Mod Tottenham blev der delt i porten i en 3-3 kamp. Manchester City vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Aston Villa opnåede tre point fra deres foregående tre kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med tre mål scoret og ni indkasseret. Af deres seneste fire kampe mod hold fra top seks sikrede Manchester City sig fem point og en sejre. De indkasserede fem mål, mens de selv scorede fem gange.

Aston Villa vs Manchester City – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester City på onsdag.

Bertrand Traore, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de fem spillere, som mangler for Aston Villa på onsdag.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Aston Villa.

Det er navne som Matheus Nunes, Mateo Kovacic, Jack Grealish, Kevin De Bruyne og Zack Steffen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Manchester City vandt 3-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende onsdag. Udeholdet Manchester City rejser til kampen mod Aston Villa med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Aston Villa og Manchester City blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Aston Villa og Manchester City. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

Aston Villa mod Manchester City Spiltips

Ollie Watkins har fire mål i seks Premier League kampe for Aston Villa, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Haaland, der har banket seks mål ind i Premier League.

Aston Villa høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led en nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Aston Villa holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Manchester City præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Aston Villa presterte 0.7 mål i gjennomsnitt, mens Manchester City presterte 2.6 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Aston Villas forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.8 mål i disse kampe.