Aston Villa mod Manchester United i Premier League runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa byder velkommen til Manchester United i Premier League på lørdag på Villa Park.

Aston Villa lægger beslag på placeringen som nummer 13 i Premier League med 22 point for deres første 19 kampe. Differencen til The Red Devils er 9 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 7 i tabellen for 19 kampe.

Aston Villa har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Manchester United i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Manchester United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Manchester United.

 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 kampe
 • Aston Villa tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Aston Villa har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Manchester United scorede i deres seneste 18 udekampe
 • Manchester United har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Manchester United i 6 af de seneste 8 kampe
 • Aston Villa har har ikke vundet i 36 af 38 seneste kampe mod Manchester United
 • Aston Villa har scoret imod i 18 af de senest 19 hjemmekampe mod Manchester United
 • Aston Villa har tabte i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Manchester United
 • I 4 ud af 5 seneste Aston Villa kampe mod Manchester United var antallet af mål over 2.5
 • I 4 ud af 5 seneste Aston Villa hjemmekampe mod Manchester United var antallet af mål under 3.5

Form Aston Villa mod Manchester United

Aston Villa fortsat skidt kørende.

Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Chelsea, før Brentford satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 1-0.

Manchester United drømmer om mere.

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Burnley med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Wolves. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Aston Villa.

Aston Villa v Manchester United Indbyrdes historik

Aston Villa havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i Premier League. Aston Villa går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Red Devils har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Aston Villa og Manchester United hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Villa Park i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Ollie Watkins når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Aston Villa, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Cristiano Ronaldo har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Manchester United, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.