Aston Villa mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Aston Villa tørner sammen med rivaler Manchester United i et derby Premier League den kommende søndag på Villa Park.

Aston Villa fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. Manchester United bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Aston Villa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Manchester United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Aston Villa har vundet 3 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Manchester United kigger på 7 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Manchester United.

  • Aston Villa har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Aston Villa scorede i 9 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 4 af de seneste 5 kampe
  • Manchester United har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 udekampe i træk Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester United scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Manchester United scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
  • Manchester United har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form Aston Villa mod Manchester United

Det er alt eller intet for Aston Villa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-0 nederlag mod Fulham, hvortil de svarede igen mod Brentford i en 4-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 4-0 mod Newcastle. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Aston Villa kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 8 og indkasserede 5 mål.

Manchester United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev FC Sheriff nedlagt 3-0, hvorpå West Ham blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Real Sociedad, der blev slået med 0-1. Manchester United blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Manchester United noterede sig 6 point efter 2 sejre i deres seneste 2 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 2 mål, men indkasserede også 0 selv.

Aston Villa vs Manchester United – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester United den kommende søndag. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Emiliano Martinez, Ludwig Augustinsson, Boubacar Kamara og Diego Carlos er blandt de 4 spillere, som mangler for Aston Villa på søndag.

Manchester United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele 4 har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Bruno Fernandes i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jadon Sancho, Antony, Raphaël Varane, Axel Tuanzebe, Brandon Williams og Anthony Martial bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Manchester United – indbyrdes historik

Manchester United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 19 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Aston Villa senest mødte Manchester United i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Manchester United som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 3.55, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Aston Villa28% chance for at banke Manchester United. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Manchester United udbetaler 2.08 i gevinst på oddset for en sejr. Aston Villa går til kampen mod Manchester United med en 1-3-6 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 10%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 6 af de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Manchester United.

Aston Villa mod Manchester United Spiltips

Danny Ings har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Aston Villa satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Manchester United kigger til gengæld mod Anthony Martial i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Aston Villa vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Manchester United vandt 7 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 2 af disse udekampe. I deres seneste 10 hjemmekampe på Villa Park, præsterede Aston Villa at score kampens første kasse 6 gange. Gæsterne præsterede noget lignende i 4 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Aston Villa presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Manchester United presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Aston Villas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.8 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Manchester United spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.