Aston Villa mod Newcastle i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa har fordel af hjemmebane på Villa Park, når Newcastle kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Aston Villa afsluttede sidste sæson placeret 11 med 55 point. I runde 2 står de overfor Newcastle, der lukkede sidste sæson ned som nummer 12 i Premier League med 45 point.

Aston Villa kom igennem deres åbningskamp med en bitter smag i munden og nul point på kontoen. De vil uden tvivl forsøge at svare igen i denne anden runde af sæsonen i Premier League. I en optimal sæson kan Aston Villa måske overraske og spille med om europæiske billetter.

En placering i den bedste halvdel af Premier League virker dog i første omgang som den mest realistiske målsætning. Newcastle slap skidt af sted fra premieren på den nye sæson med nederlag, og de sætter næsen op efter at svare igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa vs Newcastle.

  • I 10 of 12 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 11 af 13 kampe.
  • Newcastle er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • Newcastle har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Aston Villa vs Newcastle

Aston Villa kom skidt igang

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Aston Villa i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Tottenham, en 2-1 sejr mod Chelsea og senest et 3-2 nederlag mod Watford.

Newcastle fik dårlig premiere

Resultaterne har været direkte elendige for The Magpies i den senere tid, hvor de haltet fra skuffelse til skuffelse. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Newcastle i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Sheffield United, en 2-0 sejr mod Fulham og senest et 4-2 nederlag mod West Ham.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Aston Villa er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.80 på oddset for en sejr.

Aston Villa v Newcastle Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Aston Villa og Newcastle senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Villa Park. Aston Villa går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 1 af de seneste 10 opgør mellem Aston Villa og Newcastle var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på John McGinn. Han er topscorer for The Villans med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

The Magpies krydser til gengæld fingre for, at Jacob Murphy kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.