Aston Villa mod Newcastle – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa har fordel af hjemmebane på Villa Park, når Newcastle kommer forbi på tirsdag til et opgør i Premier League.

Aston Villa er i øjeblikket nummer 4 med 43 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Villa Park.

Aston Villa har før kampen den kommende tirsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Newcastle er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Newcastle præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Aston Villa har vundet 13 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Aston Villa er på en fantastisk stime af intet mindre end 17 kampe i træk på Villa Park uden nederlag.

Newcastle har indtil videre præsteret ni sejre og to uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Newcastle led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 30 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 24 hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 17 hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa vandt 16 af 17 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa har ikke tabt 23 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 18 af de seneste 19 udekampe i Premier League
  • 9 af Newcastle’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Newcastle har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Newcastle har i tabte de seneste 3 kampe i træk i Premier League, hvori begge hold scorede
  • Newcastle tabte 8 af 10 af deres seneste kampe

Form Aston Villa mod Newcastle

Aston Villa ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Middlesbrough med 0-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Everton. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Chelsea. Aston Villa har vist potent form på Villa Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 12 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Newcastle har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Sunderland med 0-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-3 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Fulham. Newcastle formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 16 og scorede fem mål.

Aston Villa vandt seks kampe, scorede 18 mål og indkasserede 14 i deres foregående ni kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 18 point. Newcastle opnåede to sejre og syv point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 14 gange i disse kampe, men lukkede også selv 17 ind.

Aston Villa vs Newcastle – Seneste nyt

Aston Villa kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp. Bertrand Traore behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Lucas Digne, Bertrand Traore, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Newcastle med på Villa Park.

Newcastle må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Newcastle-truppen, er Sandro Tonali i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Joelinton, Callum Wilson, Nick Pope, Joseph Willock, Jacob Murphy, Matt Targett, Elliot Anderson, Harvey Barnes og Joelinton bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Newcastle – indbyrdes historik

Aston Villa har gjort rent bord de sidste 4 gange de har spillet hjemme i Villa Park mod Newcastle. Aston Villa tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Newcastle, da Newcastle noterede en sejr på 5-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Aston Villa sikrede alle tre point via en sejr på 3-0. På trods af en 5-1 sejr til Newcastle i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Aston Villa vandt fire kampe og Newcastle vandt tre opgør.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Aston Villa og Newcastle blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Newcastle og Aston Villa.

Aston Villa mod Newcastle Spiltips

John McGinn fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Aston Villa. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på tirsdag. Gamblere vil også have et godt øje til Alexander Isak i håb om, at han kan føje til de tre mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Newcastle.

Aston Villa høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led nul nederlag i denne serie. Newcastle sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Aston Villa har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på Villa Park. Newcastle scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Aston Villa har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har Newcastle et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst syv gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.