Aston Villa mod Norwich i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Villa Park på lørdag. Gæsterne fra Norwich ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Med en placering som nummer 15 i stillingen har Aston Villa samlet 37 point efter 32 kampe. På 21 point befinder Norwich sig rangeret som nummer 20 for 32 afviklede kampe.

Både Aston Villa og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Aston Villa ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Norwich.

 • Aston Villa tabte deres seneste 4 kampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
 • Aston Villa har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Aston Villa har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 4 kampe
 • Norwich har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Norwich tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Norwich har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
 • Norwich tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Norwich har spillet, har begge hold scoret
 • Aston Villa har vandt i 7 af 8 seneste kampe mod Norwich
 • Aston Villa har har ikke tabt i 11 af 13 seneste kampe mod Norwich
 • Aston Villa har har ikke tabt i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Norwich
 • I 8 ud af 10 seneste Aston Villa kampe mod Norwich var antallet af mål under 3.5
 • Aston Villa har scorede i 10 af de senest 12 kampe mod Norwich

Form Aston Villa mod Norwich

Aston Villa håber på frisk start.

Bare ét point forhindrer Aston Villa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 0-4 mod Wolves og Tottenham. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Leicester.

Norwich håber på frisk start.

Norwich har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Burnley satte de sig igennem med 2-0, før Manchester United viste sig for stærke og sejrede 3-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Norwich gik ned 0-3 mod Newcastle.

Aston Villa v Norwich Indbyrdes historik

Et væddemål på Aston Villa til at vinde til nul i deres seneste kampe mod Norwich var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 2-0 i december 2021 og 1-0 i december 2019. Aston Villa går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 3 af de seneste 10 opgør mellem Aston Villa og Norwich var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 35 fortæller os, hvor Aston Villa og Norwich ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Villa Park.

Aston Villa mod Norwich – Hold øje med…

Philippe Coutinho fandt vej til netmaskerne 1 gang i de foregående seks kampe i Premier League for Aston Villa. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Teemu Pukki i håb om, at han kan føje til de 3 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Norwich.