Aston Villa mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Nottingham Forrest kommer til Villa Park til et opgør i Premier League på lørdag, håber Aston Villa at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Aston Villa er i øjeblikket nummer 4 med 49 point og vil være meget ivrige efter som minimum at holde fast i den position. Kvalifikation til Champions League ville naturligvis spæde godt til klubkassen og bringe masser af spænding til Villa Park.

Aston Villa har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Nottingham Forrest har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Aston Villa er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forrest kigger på seks sejre, samt seks uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 31 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i deres seneste 25 hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Aston Villa har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 12 kampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 20 af de seneste 22 udekampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 9 kampe Nottingham Forrest har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 kampe i træk Nottingham Forrest har spillet i Premier League, har begge hold scoret

Form Aston Villa mod Nottingham Forrest

Aston Villa har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Chelsea tabte de 1-3, Manchester United også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Aston Villa formåede at vinde 1-2 over Fulham. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede otte mål.

Nottingham Forrest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bristol City sluttede 1-1, hvorpå et 2-3 nederlag mod Newcastle fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da West Ham blev nedlagt med 2-0. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv ni.

Aston Villa noterede sig 20 point efter seks sejre i deres seneste ni kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 22 mål, men indkasserede også otte selv. Nottingham Forrest opnåede to sejre og seks point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

Aston Villa vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forrest på lørdag.

Boubacar Kamara, Ezri Konsa, Jhon Duran, Kortney Hause, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de seks spillere, som mangler for Aston Villa på lørdag.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Gonzalo Montiel og Chris Wood, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Aston Villa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest. Aston Villa tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Nottingham Forrest, da Nottingham Forrest noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Aston Villa sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Aston Villa vandt fire af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Aston Villa og Nottingham Forrest blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Aston Villa og Nottingham Forrest.

Aston Villa mod Nottingham Forrest Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Ollie Watkins, der er oppe på flotte 13 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fire mål i hans seneste seks kampe, og Aston Villa håber, at han finder den form frem igen mod Nottingham Forrest. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Ollie Watkins til at finde vej til netmaskerne her.

Aston Villa høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Aston Villa har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Villa Park, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.