Aston Villa mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Aston Villa tørner sammen med rivaler Southampton i et derby Premier League den kommende fredag på Villa Park.

Aston Villa er nummer 17 i tabellen med 4 point efter 6 kampe, mens Southampton rangerer som nummer 12 med 7 point efter 6 kampe.

Det er ikke sådan, at Aston Villa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Aston Villa er noteret for 1 sejre, og har desuden spillet uafgjort 1 uafgjort gange og tabt 4 kampe kampe i Premier League i denne sæson.Aston Villa lukkede mål ind i deres foregående 11 kampe på stribe.

Southampton har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 6 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Southampton.

  • Aston Villa scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 9 kampe
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Southampton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 8 af de seneste 9 kampe
  • Southampton scorede i 7 af deres seneste 9 kampe

Form Aston Villa mod Southampton

Bare ét point forhindrer Aston Villa i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-1 og 2-1 mod West Ham og Arsenal. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Manchester City.Aston Villa sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Aston Villa præsterede kun én sølle sejr på Villa Park af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 3 og tabte 2 af disse, hvori de scorede 6 mål og lukkede 7 ind.

Det er alt eller intet for Southampton i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-1 nederlag mod Manchester United, hvortil de svarede igen mod Chelsea i en 2-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 1-0 mod Wolverhampton.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Southampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv 6.

Aston Villa vs Southampton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 3 fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Southampton.

Matty Cash, Leander Dendoncker og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Southampton med på Villa Park.

I værste fald må Southampton finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke tilgængelige for Southampton den kommende fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Duje Caleta-Car, Romeo Lavia og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Southampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Aston Villa med de tre point i en 4-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på fredag.Southampton synes at have et godt øje til Aston Villa, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.58 på Southampton til at vinde igen.

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Danny Ings ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Southampton sætter deres lid til, at Che Adams kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Southampton scorede kampens første mål beskedne 2 gange i deres seneste 10 udekampe. Aston Villa var først på pletten i 5 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 5 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Aston Villa opererer med et snit på 1.4 mål i disse dueller, mens Southampton ligger på 2.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Aston Villas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit.Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Southampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.