Kane og co. lukker ned for Villa Park

Der spilles to aftenkampe onsdag i Premier League og den sene af disse fløjtes i gang kl. 21.15. Hjemmeholdet Aston Villa tager imod på Villa Park, når Tottenham kommer forbi. En kamp, som i virkeligheden “tilhører” runde 18 i Premier League. Her skal The Villains forsøge at komme tilbage på sporet efter et par skuffelser. Hjemmeholdet kaster 5.85 af sig for en sejr på oddset, mens udesejr til Spurs kan spilles til 1.49 på oddset.

Tottenhams form ser stærk ud, og de har svaret godt igen på en mindre nedgangsperiode. Fire sejre i de seneste fem kampe er vidnesbyrd om, at det swinger udmærket hos José Mourinho og co lige nu. De har spillet sig i finalen EFL cup-turneringen, samt spillet sig videre i FA Cup. I Premier League er der stadig kontakt til førstepladsen efter 3-0 over Leeds United i seneste opgave.

Tottenham har en helt utroligt god indbyrdes historik mod Aston Villa. Spurs vandt alle de seneste fem interne kampe. Af de seneste otte dueller var der én sejr til Aston Villa, men til gengæld ni til London-klubben. I seks af de seneste 10 kampe var der over 2.5 mål og i fire af de seneste 10 var begge hold på tavlen.

Flere interessante tips