Aston Villa mod Tottenham i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Premier League med 36 point for deres første 30 kampe. Differencen til Tottenham er 18 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 30 kampe.

Tottenham er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Aston Villa den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Det er ikke sådan, at Aston Villa ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 10 mål imod, et gennemsnit på 1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Tottenham udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 13 scoringer, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Tottenham.

  • Aston Villa scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 10 af de seneste 12 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Tottenham har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Aston Villa har har ikke vundet i de 10 hjemme seneste kampe i træk mod Tottenham
  • Aston Villa har scoret imod i de seneste 13 hjemmekampe i træk de har spillet mod Tottenham
  • I 16 ud af 18 seneste Aston Villa hjemmekampe mod Tottenham var antallet af mål under 3.5
  • Aston Villa har tabte i 11 af 13 seneste kampe mod Tottenham
  • I de seneste 13 Aston Villa hjemmekampe mod Tottenham var summen af mål over 1.5

Form Aston Villa mod Tottenham

Aston Villa fortsætter skuffende resultater.

Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af West Ham, før Arsenal satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Wolves, der satte sig igennem med 2-1.

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Brighton nedlagt 0-2, hvorpå West Ham blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Newcastle, der blev slået med 5-1.

Aston Villa v Tottenham Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Aston Villa møder Tottenham med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Tottenham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Aston Villa og Tottenham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Villa Park i vente.

Aston Villa mod Tottenham – Hold øje med…

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Harry Kane været på tavlen 5 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på lørdag, skyldes det, at Tottenham håber, at han kan bygge på mod Aston Villa. Sidstnævnte håber til gengæld på Ollie Watkins til at videreføre den form, som har bragt ham 3 mål i hans seneste seks kampe.