Aston Villa mod Watford i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Aston Villa er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Villa Park den kommende lørdag. Gæsterne fra Watford ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Med en placering som nummer 11 i stillingen har Aston Villa samlet 27 point efter 22 kampe. På 15 point befinder Watford sig rangeret som nummer 19 for 22 afviklede kampe.

Både Aston Villa og Watford har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er The Villans ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Watford.

 • Aston Villa scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
 • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Aston Villa i 10 af de seneste 12 kampe
 • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Aston Villa har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Watford har ikke vundet deres seneste 11 kampe
 • Der er scoret imod Watford i 25 af de seneste 27 kampe
 • Watford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Watford ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 5 Aston Villa kampe mod Watford var summen af mål over 2.5
 • I 4 af de seneste 5 kampe Aston Villa har spillet mod Watford har begge hold scoret
 • Aston Villa har tabte i 4 af 5 seneste kampe mod Watford
 • Aston Villa har scoret imod i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Watford
 • Aston Villa har scorede i de seneste 4 hjemmekampe i træk de har spillet mod Watford

Form Aston Villa mod Watford

Aston Villa håber på frisk start.

Aston Villa går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Manchester United, før de nedlagde Everton med 1-0. Mod Leeds blev der delt i porten i en 3-3 kamp.

Watford håber på frisk start.

Watford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Burnley, hvorefter de mod West Ham tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brighton, der vandt 0-2.

Aston Villa v Watford Indbyrdes historik

Watford havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i August 2021 i Premier League. Aston Villa møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 3-1-4 for deres seneste 8 kampe i Premier League. Af de seneste 8 kampe mellem Aston Villa og Watford kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Aston Villa og Watford ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Villa Park.

Manden med målnæsen

Hold øje med Jacob Watkins når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Aston Villa, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Emmanuel Dennis har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Watford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.