Aston Villa mod West Ham i Premier League runde 10 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Aston Villa og West Ham tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i Premier League. Aston Villa sluttede sidste sæson som nummer 11 med 55 point. De skal i denne runde 10 af den nye sæson i Premier League op imod West Ham. The Villans lægger beslag på placeringen som nummer 13 i Premier League med 10 point for deres første 9 kampe. Differencen til West Ham er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 9 kampe. De har rigtigt stærkt på det seneste, og spørgsmålet er nu, om West Ham fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Villa Park, hvor humøret er i top hos gæsterne.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa vs West Ham.

  • Aston Villa har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Aston Villa har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • West Ham er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • West Ham har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • West Ham har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 2 of 4 seneste West Ham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Aston Villa vs West Ham

Aston Villa fanget i stime af nederlag.

Aston Villa ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Tottenham, før Wolves satte sig igennem med 3-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Arsenal, der satte sig igennem med 3-1.

West Ham inde i god stime.

The Hammers går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 0-1, hvorpå Genk blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Tottenham, der blev sænket med slået 1-0.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer West Ham som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Aston Villa37% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Aston Villa, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. Et væddemål på en udesejr til West Ham betaler dig pengene 2.45 gange igen på oddset.

Aston Villa v West Ham Indbyrdes historik

The Irons havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i februar 2021 i Premier League. Aston Villa møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 2 gange i de seneste 10 kampe mellem Aston Villa og West Ham. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Danny Ings. Han har vist flaget for The Villans med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

The Irons har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.