Aston Villa mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa tager imod West Ham på Villa Park i runde 4 den kommende søndag i Premier League.

Nøjagtig 3 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Villa Park.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v West Ham.

  • Aston Villa scorede i 13 af deres seneste 14 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i deres seneste 6 hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt deres seneste 4 hjemmekampe
  • West Ham har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • West Ham har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 11 af de seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • West Ham scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe

Form Aston Villa mod West Ham

Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Everton med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Crystal Palace. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-4 over Bolton.Aston Villa sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Aston Villa opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 7 og lukkede 9 mål ind.

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viborg FF med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Brighton. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over Viborg FF.West Ham drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 6.

Aston Villa vs West Ham – Seneste nyt

Aston Villa skulle bare have én spiller siddende, når de møder West Ham på Villa Park.

Diego Carlos sidder over for Aston Villa i deres kommende opgave på grund af en skade.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Aston Villa.

Vladimir Coufal, Craig Dawson og Naif Aguerd bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med West Ham, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Aston Villa i Premier League-regi.Med sejre på 2-1 og 4-1 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser West Ham uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.West Ham synes at have et godt øje til Aston Villa, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.27 på West Ham til at vinde igen.

West Ham scorede i deres seneste 5 opgør mod Aston Villa i Premier League.

Hold godt øje med Ollie Watkins, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Aston Villa. For gæsterne præsterede Michail Antonio 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Aston Villa vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra West Ham vandt 3 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe.I deres seneste 10 udekampe præsterede West Ham 2 sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Aston Villa har et gennemsnit på 0.7 mål i de opgør, har West Ham et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 4 gange.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Aston Villas seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1 mål i disse kampe.