Wolves på revanchejagt i lokalbrag mod Aston Villa

Såvel Aston Villa som Wolves ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden den kommende lørdag. Aston Villa indtager pladsen som nummer 9 i Premier League med 39 point efter 25 kampe. Wolves er 5 point bagefter som nummer 12 for 27 kampe.

Aston Villa fortsat skidt kørende.

Aston Villa ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe led Aston Villa et 2-1 hjemme nederlag mod Leicester, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Leeds for senest at lide et 1-0 nederlag mod Sheffield United.

Aston Villa har hjemme bare formået at tage 9 point ud af 18 mulige siden december på Villa Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Wolves håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Wolves igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I deres tre foregående kampe vandt Wolves 1-0 mod Leeds, hvorefter de spillede 1-1 mod Newcastle for senest at lide et 4-1 nederlag mod Manchester City.

Med 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Wolves vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Aston Villa vs Wolves h2h

Head-2-Head

Wolves trak det korteste strå, da Aston Villa vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr Wolves noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Aston Villa møder Wolves med en nylig historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • I 5 of 7 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Aston Villa kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • Aston Villa har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Aston Villa har scoret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk.
  • I 3 of 5 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Der er scoret imod Wolves i de seneste 4 af 6 kampe.