Wolves jagter revanche mod Aston Villa i lokalbrag

Aston Villa byder velkommen til Wolves i Premier League den kommende lørdag på Villa Park. Aston Villa sluttede sidste sæson som nummer 11 med 55 point. De skal i denne runde 8 af den nye sæson i Premier League op imod Wolves. Aston Villa indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 10 point efter 7 kampe. På de 7 runder Wolves har afviklet, har de indsamlet 9 point og ligger nummer 12 i stillingen. De har indtil videre overgået alle forventninger for sæsonen, og spørgsmålet er nu, om Wolves fortsat kan ride på bølgen? Svaret får vi måske i deres kommende kamp på Villa Park.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa vs Wolves.

  • Aston Villa er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Aston Villa har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Aston Villa har scoret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk.
  • I 8 of 10 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 8 seneste Wolves udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Aston Villa vs Wolves

Aston Villa håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad The Villans, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Chelsea, før de sejrede 1-0 mod Manchester United. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-1 nederlag mod Tottenham.

Wolves fortsætter pointhøsten.

Wolves satser på at kunne bygge videre på den form, de viste inden pausen. Først spillede de uafgjort 2-2 mod Tottenham i EFL Cup, hvorefter de vandt 1-0 over Southampton. Senest vandt de for første gang siden 1977 på hjemmebane mod Newcastle, der blev besejret 2-1.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Aston Villa formår at sætte sig igennem.

Aston Villa v Wolves Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Villans senest mødte Wolves på Villa Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 0-0. Bookmakerne giver Aston Villa 45% chance for at tage tre point mod Wolves. Det svarer til, at man får 2.20 på oddset for sejr til Aston Villa, mens uafgjort giver 3.35 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Wolves betaler dig pengene 3.40 gange igen på oddset. Aston Villa møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. De seneste 10 kampe mellem Aston Villa og Wolves har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Danny Ings. Han er topscorer for Aston Villa med 2 mål for sæsonen.

Wolves krydser til gengæld fingre for, at Hee-Chan Hwang kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson.