Aston Villa mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Wolves gæster Villa Park den kommende onsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Aston Villa.

Som ligaens bundprop har Wolves opnået 13 point efter 17 runder, mens Aston Villa har kæmpet sig til 21 point. Dette giver dem en placering som nummer 12 i Premier League stillingen.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Aston Villa er noteret for 6 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Premier League i denne sæson.

Wolves har indtil videre præsteret 3 sejre og 4 uafgjorte samt 10 nederlag i Premier League. Wolves lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Wolves.

  • 9 af Aston Villa’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 kampe
  • 4 af Aston Villa’s seneste 5 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • Aston Villa scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • 13 af Wolverhampton’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 11 af de seneste 12 udekampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 6 af Wolverhampton’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål

Form Aston Villa mod Wolves

Aston Villa har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brighton med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Tottenham. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 10 og indkasserede 7 mål.

I deres seneste tre kampe formåede Wolves først at banke Gillingham med 2-0. Herefter nedlagde de også Everton med 1-2, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 0-1 sejr. Wolves kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 4.

Aston Villa vs Wolves – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Wolves. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jacob Ramsey og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Wolves med på Villa Park.

Wolves har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Pedro Neto og Sasa Kalajdzic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Wolves, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Wolves – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Wolverhampton med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. Wolves synes at have et godt øje til Aston Villa, som de har slået 5 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 3.85 på Wolves til at vinde igen.

Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Wolves var der gevinst på over 2.5 mål 5 gange.

Aston Villa mod Wolves Spiltips

Ruben Neves virker til at være i anstændig form for Wolves, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Aston Villa, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Danny Ings, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Aston Villa vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Wolves vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 5 af disse udekampe. Aston Villa har set 4 af deres seneste 10 kampe i Villa Park gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 6 Wolvess seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Wolves snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 5 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Aston Villas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Wolves spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.