Aston Villa på hævntogt hos Arsenal efter nedtur i lokalbrag

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Arsenal byder The Villans op til dans på fredag på Emirates Stadium stadion. Arsenal sluttede sidste sæson som nummer 8 med 61 point. De skal i denne runde 9 af den nye sæson i Premier League op imod Aston Villa. Arsenal er placeret som nummer 12 i tabellen med 11 point efter 8 kampe. 

Aston Villa ligger på en placering som nummer 13 i stillingen med 10 point ovenpå deres 8 opgør. Det ligner en jævnbyrdig kamp, men The Villans vil være opsatte på at overhale The Gunners i stillingen i Premier League med en sejr på fredag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Aston Villa.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Aston Villa har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Aston Villa kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Aston Villa har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Form Arsenal vs Aston Villa

The Gunners bøjer sig ikke.

The Gunners går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Arsenal ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Tottenham med 3-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Brighton. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Crystal Palace.

Aston Villa håber på frisk start.

Aston Villa går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Aston Villa har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Manchester United satte de sig igennem med 1-0, før Tottenham viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Aston Villa gik ned 2-3 mod Wolves.
 

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Gunners til 1.88 på oddset. Et væddemål på Aston Villa giver dig netop nu 3.95 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 25% chance for at slå Arsenal. Ønsker du at placere dine indsatser på Arsenal, kan de spilles til 1.88 på oddset.

Arsenal v Aston Villa Indbyrdes historik

Aston Villa formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Arsenal i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i februar 2021 og 3-0 i november 2020. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Aston Villa, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 7 af de seneste 10 opgør mellem Arsenal og Aston Villa var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Pierre-Emerick Aubameyang. Han er topscorer for Arsenal med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

Aston Villa krydser til gengæld fingre for, at Danny Ings kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.