Aston Villa skal stoppe kursen mod bunden i Southampton

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Southampton og Aston Villa tørner ind i hinanden den kommende fredag til et opgør i Premier League. Southampton sluttede sidste sæson som nummer 15 med 43 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Premier League op imod Aston Villa. The Saints lægger beslag på placeringen som nummer 14 i Premier League med 11 point for deres første 10 kampe. 

Differencen til Aston Villa er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 15 i tabellen for 10 kampe. Udover håneret og tre point har The Villans også udsigt til at overhale Southampton i Premier League stillingen. Det kræver dog en sejr den kommende fredag, men motivationen vil være i top. 

Når det kommer til mål, er The Saints ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er The Villans ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs Aston Villa.

  • Southampton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 2 of 4 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Aston Villa har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Aston Villa har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • Aston Villa har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Aston Villa har scoret i seneste 18 af 20 kampe.

Form Southampton mod Aston Villa

Southampton vanskelige at nedbryde.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Southampton igennem de seneste ugers kampe.   ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først  2-2 mod Burnley, hvorefter de  var oppe imod Chelsea  i en kamp, der sluttede 1-1 i ordinær spilletid . Den seneste opgave kastede tre point af sig mod  Watford, som blev nedlagt med 1-0 .

Aston Villa drømmer om at stoppe ringe stime.

Aston Villa ankommer til kampen den kommende fredag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Aston Villa har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Wolves, før Arsenal satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod West Ham, der satte sig igennem med 1-4.

 

Southampton v Aston Villa Indbyrdes historik

The Saints trak det korteste strå, da Aston Villa vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 4-3 sejr Southampton noterede sig i den forrige kamp. Southampton møder Aston Villa med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Southampton og Aston Villa bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Hold øje med James Ward-Prowse når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for The Saints, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

Danny Ings har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Villans, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.