Aston Villa vs Arsenal – Optakt, bedste Odds og gode tips

Arsenal gæster Villa Park på lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Aston Villa.

Arsenal er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 51 point sammen på deres første 22 kampe. Aston Villa er 28 point efter i stillingen med 22 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 11 i stillingen.

Aston Villa ankommer til Euro 2020 med et gennemsnit på blot 1.5 mål i deres seneste ti landskampe. Aston Villascorede beskedne 15 mål samtidig med, at de indkasserede ikke særligt imponerende 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de også blot formåede at holde rent bur to gange.

Arsenal kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Aston Villa er noteret for otte sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til ti nederlag i Premier League i denne sæson. Aston Villa scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Arsenal kigger på 16 sejre, samt tre uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Arsenal.

  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 12 af de seneste 14 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Aston Villa’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 14 af Arsenal’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Arsenal’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • 6 af Arsenal’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Arsenal kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Arsenal har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Aston Villa mod Arsenal

Aston Villa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Southampton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-4 til Leicester, siden 3-1 mod Manchester City. Aston Villa præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 13 og indkasserede ti mål.

Bare ét point forhindrer Arsenal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Everton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Brentford. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 1-3. Arsenal vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og en nederlag af sig. De lukkede fire mål ind og scorede selv ti.

Aston Villa vs Arsenal – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Arsenal. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Arsenal med på Villa Park.

I værste fald må Arsenal finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Arsenal-truppen, er Gabriel i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Arsenal – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa ser The Gunners uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Aston Villa går til kampen mod Arsenal med en 3-0-7 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Arsenal var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Aston Villa mod Arsenal Spiltips

Aston Villa høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Arsenal sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Man kunne forestille sig, at Arsenal sætter næsen op efter at score den kommende lørdag, da Aston Villa kun præsterede at holde rent bur én gang i 10 hjemmekampe. Gæsterne præsterede at holde rent bur fem gange i deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Aston Villa presterte 0.9 mål i gjennomsnitt, mens Arsenal presterte to mål i snitt. Begge lag skåret tre gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Arsenal spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål undervejs i processen.