Aston Villa vs Brighton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Brighton gæster Villa Park på søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Aston Villa.

Aston Villa kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv seks mål. Det er 0.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Brighton kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Aston Villa er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson.

Brighton kigger på 18 sejre, samt otte uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League. Brighton scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Brighton.

  • I de seneste 14 Aston Villa kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Aston Villa har i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Aston Villa scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Aston Villa vandt deres seneste 6 hjemmekampe
  • Brighton scorede i 33 af deres seneste 34 kampe
  • Brighton scorede i deres seneste 18 udekampe
  • 11 af Brighton’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 5 Brighton udekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 6 af Brighton’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål

Form Aston Villa mod Brighton

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Wolverhampton gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Tottenham, inden de senest spillede 1-1 mod Liverpool. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 12 gange, mens de indkasserede en mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Brighton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Newcastle gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-1. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Southampton, inden de senest spillede 1-1 mod Manchester City. Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede ti mål.

Aston Villa har opnået 24 point fra deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt syv kampe med en score på 25 mål for og 26 imod. Brighton vandt fire sejre i deres foregående 17 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 23 mål og lukkede 29 ind. Dette indbragte dem 16 point.

Aston Villa vs Brighton – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Brighton. Douglas Luiz behøver ikke klæde om, når Aston Villa næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er alle ude af truppen, som Aston Villa tager imod Brighton med på Villa Park.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Villa Park.

Aston Villa mod Brighton – indbyrdes historik

Aston Villa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Brighton. Aston Villa ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Brighton. Aston Villa går til kampen mod Brighton med en 4-2-1 statistik for deres seneste syv møder. Det giver en sejrs-rate på 57%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste syv indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Brighton fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Aston Villa mod Brighton Spiltips

Det har været en god sæson for Villa Park, der lige nu står på 14 mål i ligaen og Aston Villa håber på skarpretteren igen, når de møder Brighton.

Aston Villa vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til tre nederlag. Brighton vandt fire af deres seneste 10 udekampe, og spillede tre uafgjort, mens det blev til tre nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Aston Villa. Begge scorede også i otte af de seneste 10 udekampe for Brighton.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.44 mål, mens Brighton snittede 0.71 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.