Aston Villa vs Crystal Palace – Optakt, bedste Odds og gode tips

Aston Villa agerer værter på Aston Villa’s stadion for gæsterne fra Crystal Palace til et opgør i Premier League den kommende lørdag.

Nøjagtig fire points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Aston Villa’s stadion.

Aston Villa har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score seks gange i deres seneste ti opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Aston Villa har vundet ni sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Aston Villa scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Crystal Palace har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Aston Villa v Crystal Palace.

  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa har i tabte de seneste 3 kampe i træk, hvori begge hold scorede
  • 8 af Aston Villa’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Crystal Palace har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • 9 af Crystal Palace’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 kampe

Form Aston Villa mod Crystal Palace

Aston Villa har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Manchester City tabte de 3-1, Arsenal også viste sig for stærke i en 2-4 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Aston Villa formåede at vinde 0-2 over Everton. Aston Villa opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede 11 og lukkede 14 mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Crystal Palace på udkig efter en sejr. Mod Brighton spillede de 1-1, før de også delte point med Brentford i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Liverpool. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Crystal Palace to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede seks mål.

Aston Villa vs Crystal Palace – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Crystal Palace. Douglas Luiz får en fridag fra Aston Villa-truppen, da han sidder ude med karantæne.

John McGinn og Diego Carlos er blandt de to spillere, som mangler for Aston Villa på lørdag.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Aston Villa. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som James McArthur og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Aston Villa’s stadion.

Aston Villa mod Crystal Palace – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Crystal Palace med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. På trods af en 3-1 sejr til Crystal Palace i deres seneste møde, har de foregående ti opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Aston Villa vandt fire kampe og Crystal Palace vandt fire opgør.

Aston Villa scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Crystal Palace i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Aston Villa og Crystal Palace var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Aston Villa mod Crystal Palace Spiltips

Ollie Watkins har været stærk for Aston Villa i den senere tid med fem mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Crystal Palace håber, at James Tomkins kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Aston Villa vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt to af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Crystal Palace scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Aston Villa var først på pletten i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Aston Villa præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Crystal Palace landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Aston Villas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.