Aston Villa vs Sheffield United – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Aston Villa og Sheffield United, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Villa Parkden kommende fredag.

Hjemmeholdet Aston Villa er nummer tre i Premier League stillingen efter 38 point for deres første 17 kampe. Sheffield United følger dem i haserne, otte point efter for 17 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 20 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Aston Villa klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Sheffield United, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Aston Villa har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Sheffield United vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent en gang i denne stime.

Aston Villa har vundet 12 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Aston Villa tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Sheffield United kigger på to sejre, samt to uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Aston Villa scorede i deres seneste 28 hjemmekampe
  • Aston Villa vandt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
  • Aston Villa har ikke tabt 21 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i 21 af de seneste 22 kampe
  • Sheffield United har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Sheffield United var i tabte 7 af deres seneste 8 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 10 udekampe
  • Sheffield United har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe

Form Aston Villa mod Sheffield United

Aston Villa virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Arsenal, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod Zrinjski Mostar, hvorpå Brentford blev besejret 1-2. Aston Villa har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede fire mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Det er alt eller intet for Sheffield United i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-2 nederlag mod Liverpool, hvortil de svarede igen mod Brentford i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Chelsea. Sheffield United vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede en uafgjorte og fem nederlag af sig. De lukkede 18 mål ind og scorede selv to.

Aston Villa er det mest scorende hjemmehold i Premier League med 25 mål scoret, mens de indkasserede fem. Samtidig er Sheffield United de mindst scorende udehold i Premier League med blot fire kasser på kontoen. De lukkede samtidig 22 ind.

Aston Villa scorede 21 mål og indkasserede ti i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 20 point og seks sejre. Sheffield United scorede fire mål og indkasserede selv 26 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og en point.

Aston Villa vs Sheffield United – Seneste nyt

Aston Villa kan have op til fem fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Sheffield United.

Bertrand Traore, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia er blandt de fem spillere, som mangler for Aston Villa på fredag.

Sheffield United må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Sheffield United-truppen, er Oliver McBurnie i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Rhian Brewster, Chris Basham, Tom Davies, John Egan, Ismaila Cheick Coulibaly, John Egan, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Villa Park.

Aston Villa mod Sheffield United – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Aston Villa og Sheffield United daterer sig nogle år tilbage, da Sheffield United vandt 1-0 på Villa Park. Mon ikke vi kan regne med, Sheffield United glæder sig til at forny bekendtskabet. Aston Villa vandt tre af deres seneste ti kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt fire af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Premier League imellem Aston Villa og Sheffield United blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i en af de seneste seks kampe mellem Aston Villa og Sheffield United.

Aston Villa mod Sheffield United Spiltips

Ollie Watkins har været stærk for Aston Villa i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sheffield United håber, at Oliver McBurnie kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Aston Villa vandt ni af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til en nederlag. Sheffield United vandt en af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til otte nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Aston Villa på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Sheffield Uniteds seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Aston Villa præsterede et gennemsnit på en mål, mens Sheffield United snittede 0.83 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Aston Villas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.