Atalanta kan ryste Liverpools defensiv

Det står i skærende kontrast til deres bedrifter i Premier League, at Liverpool FC er nået frem til tredje gruppekamp i dette års Champions League uden at indkassere mål. I Premier League har ingen klubber lukket flere mål ind, siden Liverpool blev kåret som mester!

Nullet kommer ikke til at stå en runde mere. Ikke når man møder Atalanta. Den italienske hvirvelvind høvler kugler i kassen på samlebånd, og vil selvfølgelig være ekstremt tændte på et møde med den engelske gigant. Det er dén slags klubber, man gerne vil markere sig imod.

Liverpool har stadig mange strenge at spille på i offensiven, og Diogo Jota har lynhurtigt vist sit værd med scoringer i Liverpool-trøjen, hvad der kun sætter lidt pres på Mané og Salah for at levere varen i samme tempo, som de har gjort de senere år. Stjerner skal holdes til ilden, det ved Jürgen Klopp godt. Til gengæld halter det som nævnt markant i defensiven.

Voldsomt målrige Atalanta går til angreb på den skrøbelige engelske defensiv. Alt andet vil være naturstridigt, men de lukker også selv mange mål ind, og Liverpools defensiv holder man ikke fra fadet. Men på et tidspunkt koster det med alle hullerne i defensiven, og vi er fristede af en satsning på hjemmesejr i en målrig dyst.

Flere interessante tips