Atalanta mod Cagliari i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Atalanta får besøg af Cagliari på Gewiss Stadium. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Serie A på søndag.

Atalanta indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 43 point efter 22 kampe. På de 22 runder Cagliari har afviklet, har de indsamlet 17 point og ligger nummer 18 i stillingen.

Cagliari går ind til kampen mod Atalanta på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Cagliari ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Cagliari.

 • Atalanta har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Atalanta scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Atalanta i de seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Cagliari i 26 af de seneste 27 kampe
 • Cagliari har ikke vundet 13 af 14 af deres seneste udekampe
 • Cagliari ikke scoret i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • Cagliari tabte 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • I 22 ud af 24 seneste Atalanta kampe mod Cagliari var antallet af mål under 3.5
 • Atalanta har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Cagliari
 • Atalanta har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Cagliari
 • I 6 ud af 8 seneste Atalanta kampe mod Cagliari var antallet af mål under 2.5
 • Atalanta har har ikke tabt i de 4 seneste kampe i træk mod Cagliari

Form Atalanta mod Cagliari

Atalanta håber på yderligere point til samlingen.

Atalanta ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Venezia med 2-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Inter. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Lazio.

Cagliari håber på yderligere point til samlingen.

Bare ét point forhindrer Cagliari i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 1-0 mod Roma og Sassuolo. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Fiorentina.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Atalanta til 1.22 på oddset virker som et fristende bud på på søndag. Bookmakerne giver Atalanta 82% chance for at tage tre point mod Cagliari. Det svarer til, at man får 1.22 på oddset for sejr til Atalanta, mens uafgjort giver 6.40 gange igen. En væddemål på en udesejr til Cagliari betaler dig pengene 12.00 gange igen på oddset.

Atalanta v Cagliari Indbyrdes historik

Atalanta havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i noviembre 2021 i Serie A. Atalanta møder Cagliari med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem Atalanta og Cagliari. Begge hold var på tavlen 3 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Atalanta og Cagliari hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Gewiss Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Duvan Zapata. Han har vist flaget for Atalanta med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Cagliari har til gengæld forhåbninger om, at Giovanni Simeone kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.