Atalanta muler Midtjylland igen

Der er alt muligt på spil i pulje D af denne sæsons gruppespil i Champions League og det skyldes, at Atalanta sprængte hele manuskriptet i stykker i sidste uge ved at vinde på udebane over Liverpool. Tirsdag aften skal de følge sejren op mod FC Midtjylland på Gewiss Stadium i Bergamo. Der er 1.20 at hente på oddset for en hjemmesejr, mens en midtjysk overraskelse giver 14 gange pengene retur på oddset.

Atalanta taber terræn i Serie A, hvor de i weekenden tabte 2-0 på hjemmebane mod Verona. Det var tredje ligakamp i træk uden sejr, og deres tidligere så sprudlende offensiv har ikke scoret mere end højst to mål i en kamp, siden de smadrede FC Midtjylland i Herning. “Ulvene” viser fortsat gode takter i Superligaen, men er eneste hold i gruppe D, som intet har at spille for. Det får dog næppe indflydelse på motivationen.

Alle fodbold-hipstere har taget Atalanta til sig som deres hemmelige favorithold, fordi de væltede kasser ind her, der og allevegne og i døgndrift, men de er gået fra banen i tre af deres seneste fem kampe uden overhovedet at score. Deres seneste fire kampe i træk havde højst to mål. Så er FC Midtjyllands kampe noget mere målrige, generelt, men de kommer dog fra en målløs kamp i weekenden i Superligaen.

Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Atalanta følger sejr på Anfield op med pointtab hjemme mod FC Midtjylland. Det vil faktisk nok blive anset for uacceptabelt i Bergamo og omegn. De scorer dog ikke i helt samme tempo som tidligere set, og FCM vil forsøge at lukke bedre af end i den første kamp, hvor de betalte dyre lærepenge. Vi tager derfor nedenstående chance.

Flere interessante tips