Atalanta går i kødet på Inter og deres førsteplads i Serie A

Med begge hold på jagt efter en placering i top 4, kæmpes der om vigtige point, når Atalanta tager imod Inter på søndag.

Efter 20 kampe afviklet er Atalanta placeret nummer 4 i stillingen med 41 point. Der er 8 points forskel til Inter, der som nummer 1 har samlet 49 point sammen.

Atalanta har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Inter i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Atalanta går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. Atalanta snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 14 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 3 disse kampe.

Inter rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 4 gange, eller 0.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 7 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Atalanta v Inter.

 • Atalanta scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Atalanta i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Atalanta har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Inter har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste kampe
 • Inter vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Inter scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 7 af de seneste 9 kampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Atalanta har spillet mod Inter har begge hold scoret
 • Atalanta har scoret imod i 17 af de senest 18 hjemmekampe mod Inter
 • Atalanta har har ikke vundet i 13 af 15 seneste kampe mod Inter
 • Atalanta har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Inter
 • I 7 ud af 9 seneste Atalanta kampe mod Inter var antallet af mål under 2.5

Form Atalanta mod Inter

Atalanta drømmer om mere.

Atalanta er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Genoa, før de bankede Udinese med 6-2. Senest blev Venezia nedlagt i en 2-0 sejr.

Inter i fantastisk form.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Salernitana nedlagt 0-5, hvorpå Torino blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Lazio, der blev slået med 2-1.

Atalanta v Inter Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Atalanta senest mødte Inter på Giuseppe Meazza. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Atalanta møder Inter med en historik imellem klubberne, der siger 1-5-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Atalanta og Inter bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Atalanta og Inter hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Gewiss Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Duvan Zapata. Han har vist flaget for Atalanta med 9 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Inter har til gengæld forhåbninger om, at Lautaro Martinez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 11 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.