Champions League-billetter på spil når Juventus gæster Atalanta

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når Atalanta får besøg af Juventus på Gewiss Stadium til en duel i Serie A. Atalanta ligger nummer 4 i stillingen med 61 point efter 30 kampe. 1 point foran efter 30 kampe finder man Juventus på en placering som nummer 3.

Atalanta vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i Serie A.

Atalanta fortsætter pointhøsten.

Atalanta går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først Atalanta en 2-0 sejr mod Verona, herefter fulgte en 3-2 sejr mod Udinese, mens de i den seneste kamp vandt 3-2 mod Fiorentina.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Atalanta den kommende søndag.

Juventus bøjer sig ikke.

Juventus går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe delte Juventus point i en 2-2 uafgjort kamp mod Torino, hvorefter de tog en 2-1 sejr mod SSC Napoli for senest at sikre en 3-1 sejr mod Genoa.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for Juventus i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende søndag, skal de finde noget ekstra frem.

Atalanta vs Juventus h2h

Head-2-Head

Åbent hus i begge ender

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Atalanta senest mødte Juventus i Serie A. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Hvis man havde spillet på begge hold til at score, havde man tjent godt på oddset i deres seneste møder. Begge parter fandt nemlig vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe. Juventus har en 4-6-0 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod Atalanta i Serie A.

  • Atalanta har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Atalanta har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Atalanta har vundet i seneste 8 af 9 kampe.
  • Juventus er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Juventus er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Juventus har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Juventus kampe var antal mål OVER 2.5.